Onur Kırış Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Onur Kırış Fan

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Empty
MesajKonu: Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...   Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... EmptySalı Nis. 15, 2008 1:27 pm

Ne DeRDiNiZ oNuR'a
Merve_4yüz
Admin
Admin

Erkek
Onur Tecrübe :
Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Right_bar_bleue

Onur AktifLik :
Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Right_bar_bleue

Onur Güç :

Ruh HaLin : Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Sinsi

Onur
Onur:
Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Left_bar_bleue100/100Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...   Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... EmptySalı Nis. 15, 2008 1:29 pm

Bişi Diyemezdim BayıLırdım
$aka
KarşıLaştığımızda İçinden Ama "Aman ALLahımm BunLar 4yüz mü? Yha Sanki Efsane Gibi GelioLardı En SOn Barış Akarsu Ve JaLe İle Konuştum O Kadar DeğiLdi Sanki Işık saçıoLardı Bi tek o Ve Ben Vardım Sanki
https://onurfan.yetkinforum.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...   Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 4:44 pm

bn gözlerime inanamazdım dilimi yutardım resemn korkumdan utancımdan ağlardım:D yazarak konuşurdum:D ama ilk ona bakışlarının bittiğimi söylerdim
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...   Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... EmptyCuma Nis. 25, 2008 9:31 pm

Bn hayal mi görüyorum die önce kendimi cimciklerdim
sonra gider onları öperdim ve utanarak Onur Abijimin yanına giderdim ve onu ne kadar çok sevdiğimi anlatırdım (nasıl anlatıcaksam)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...   Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa... EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 12:57 pm

önce bi bağırıdım sonra boynuna atlardım sonra onu çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk sevdiğimi söylerdim(söyleyebilirsem tabi:D )
şimdi konuştuk bitti ya ben bırakmazdım takip ederdim evini fln öğrenirdimki daha çok konuşabileyim

Onur Kırı$ İle Konu$ma Fırsatınız Olsa...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Onur Hasta OLsa