| Onur Hasta OLsa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Merve_4yüz Admin
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 29 Onur Tecrübe : Onur AktifLik : Onur Güç : Ruh HaLin : Kayıt tarihi : 12/04/08
Onur Onur: (100/100)
| Konu: Onur Hasta OLsa Ptsi Nis. 14, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Ptsi Nis. 14, 2008 8:03 pm | |
| ileşene kadar yanında beklerdimm ileşene kadar gözümü kapatmadan ona bakardımm keşke istanbulda olsam olsamm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Ptsi Nis. 14, 2008 8:49 pm | |
| ileşene kadar yanında olurdum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Çarş. Nis. 16, 2008 9:46 pm | |
| Allah yazdıysa bozsun hemen yanına giderdim ve iyileşene kadar başında beklerdim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Perş. Nis. 17, 2008 7:40 am | |
| allah korusun yhaa sabaha kadar iyileşene kadar gözümü kırpmam onun başında dururum ve iyileşmesii için dua ederim .. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa C.tesi Mayıs 03, 2008 1:00 pm | |
| ay cnm kıyamam ben ona başından ayrılmam ilacını içiririm çorba yaparım(içemi bilmem:D ) başından ayrılmam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Çarş. Haz. 18, 2008 5:58 pm | |
| izmir de olduqum icin bi sekilde ona ulasırdım tabi oraya qidemem ama.. elimden bisey qelirse yapmaya calısırdım onun icin dua ederdim.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Çarş. Haz. 18, 2008 7:07 pm | |
| allah korussuun ! dayanamam ben o çekmesin acı ben çekiim ..aydın'daım ama herşee raqmen ona ulaşmaya çalışır we asla yanında ayrıllmasdım .. 1 sn. bile gözümü kırpmadan ona baqar ona hismet ederdim yeterqi iileşsin ilacı olııyıım <3 |
|
| |
Merve_4yüz Admin
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 29 Onur Tecrübe : Onur AktifLik : Onur Güç : Ruh HaLin : Kayıt tarihi : 12/04/08
Onur Onur: (100/100)
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Çarş. Haz. 18, 2008 7:17 pm | |
| Gider anneme çorba yaptırırım qanqamla gideriz ziyaretine | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Çarş. Haz. 18, 2008 8:15 pm | |
| allah korusun yha bnde onla hasta olurdum gider iyileşmesi için gerekli olan ne varsa alır götürürdüm iyileşene kadar başında bklerdim[tabi o bni kovmassa] bide hasta bahanesiyle bol bol öperdim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Perş. Haz. 19, 2008 2:14 pm | |
| ay ay cnm kıyamam ben ona ya bitanemi yileşene kadar başından ayrılmazdım ateşini ölçerdim çorba yapardım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Perş. Haz. 19, 2008 4:12 pm | |
| Kıyamam ben onun hasta olmasına ya=) Adanadayım ama hemen onun yanına gider iyileşene kadar başında kalırdım(nasıl olacak bilmiyorum).Yanına gidemesemde o iyileşene kadar aklım hep onda olurdu hep dua ederdim ve çok üzülürdüm. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Cuma Haz. 20, 2008 5:19 pm | |
| ben hemen yanına giderdim cnm benim ya başından ayrılmazdım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Onur Hasta OLsa Cuma Haz. 20, 2008 5:55 pm | |
| aşkım bnm... b-tanemin başından ayrılmazdım ve en önemlisi aşkımı bol bol öperdim |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Onur Hasta OLsa | |
|